Rudarjenje po podatkih

Podatkom ustvarite poslovno vrednost in jih spremenite v kakovostne informacije za izboljšanje vseh poslovnih dejavnosti.

S storitvami za podatkovno rudarjenje v Alcloudu pridobite najsodobnejša orodja za obdelavo vaših zgodovinskih podatkov z uporabo statističnih metod in algoritmov podatkovnega rudarjenja.

Odkrivanje vrednosti podatkov

Ob kopičenju podatkov je vedno težje pridobiti kakovostne informacije, s katerimi bi dvignili poslovno uspešnost ter povečali dobičkonosnost brez vpliva na kakovost. S podporo Alcadovih strokovnjakov pričnete hitro izkoriščati podatke in iz njih ustvarjati novo dodano vrednost. Prek storitev za podatkovno rudarjenje v Alcloudu pridobite rešitve za najbolj pereča vprašanja pri izkoriščanju podatkov:

  • premajhna poslovna vrednost zgodovinskih podatkov - dobite na voljo orodja, s katerimi te podatke vključite v tekoče poslovne aktivnosti;
  • pri raziskavah in razvoju izdelkov in storitev ter pri izboljšavah poslovnih procesov se uporablja premalo podatkov oziroma ti podatki niso usklajeni;
  • zagotavljanje zaupnosti in varnosti podatkov pred zlorabo, poškodovanjem ali uničenjem ter v skladu z zakonodajo.
Široka področja uporabe

S storitvami za podatkovno rudarjenje v Alcloudu povečate uporabo podatkov pri tekočem poslovanju. Prek integracije z vašimi poslovnimi aplikacijami vključite informacije iz zgodovinskih podatkov v izvajanje vsakodnevnih nalog:

  • segmentiranje strank in ugotavljanje učinkovitosti trženja;
  • optimizacija cen in razmeščanje artiklov v trgovinah;
  • obvladovanje kakovosti izdelkov ter optimizacija proizvodnih procesov in zalog;
  • odkrivanje goljufij in obvladovanje tveganj;
  • upravljanje s kapitalom in donosnostjo sredstev ...
Neodvisni od tehnologij, znanja in proračunskih omejitev

Storitve za podatkovno rudarjenje v Alcloudu ne posegajo v vaše originalne podatke, temveč jih nadgrajujejo. Omogočajo vam, da brez znanja programiranja izdelate ustrezne napovedne modele, saj tehnološka rešitev temelji na uporabi umetne inteligence in sodobnih vizualizacijskih zmožnostih. Uporaba podatkovnega rudarjenja v Alcloudu je hkrati bistveno cenejša, kot če bi celotno okolje za podatkovno rudarjenje zgradili sami. Alcad vam kot zaupanja vreden partner zagotavlja, da so vaši podatki varovani in zaščiteni bolje, kot če bi po njih rudarili iz lokalnih sistemov.  

 

Stik

Prodajno osebje Alclouda je vedno pripravljeno, da z njim delite svoje probleme. Ob tem se vsakodnevno trudi, da vam hitro posreduje odgovore na še tako zahtevna poslovna vprašanja.

Telefon: 02 805 56 55
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Facebook - Twitter - LinkedIn

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information