Izjava o zasebnosti

Zadnja sprememba: 5. aprila 2013

Podjetje Alcad, d.o.o. je zavezano k varovanju vaše zasebnosti. Večino informacij na spletnih straneh www.alcad.si in www.alcloud.si lahko obiščete, ne da bi vam bilo treba dati kakršne koli podatke o sebi. Dostop do varovanih vsebin in podatkov je omogočen zaposlenim v podjetju Alcad d.o.o. in partnerjem podjetja Alcad d.o.o. prek sistema varnega prijavljanja. Ta izjava o zasebnosti se nanaša na spletne strani www.alcad.si in www.alcloud.si , ne pa tudi na druga spletna mesta, izdelke ali storitve s povezavo ali brez nje, ki so v lasti podjetja Alcad d.o.o.

Podjetje Alcad d.o.o. jamči, da bodo podatki, zbrani prek spletne strani namenjeni izključno uporabi podjetja Alcad d.o.o. in se ne bodo predali v roke tretji osebi ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

Spremembe tega dokumenta

Podjetje Alcad d.o.o., si pridržuje pravico o posodabljanju izjave o zasebnosti brez vnaprejšnjega obvestila uporabnikom spletnih strani www.alcad.si in www.alcloud.si. Datum zadnje spremembe vsebine je naveden na začetku tega dokumenta.

Copyright © 2013 Alcad d.o.o. Vse pravice pridržane.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information