Upravljanje s tveganji

Uspešnost poslovanja je lahko na kocki že zaradi ene napačne odločitve. Sprejeti pa jih je treba veliko. Obvladujte vsakodnevna tveganja na ključnih segmentih poslovanja.

Storitve za upravljanje s tveganji v Alcloudu nevtralizirajo viharne gospodarske razmere na globalnem in lokalnih tržiščih ter nestabilnost na svetovnih borzah. Prek povezovanja, načrtovanja, izvajanja, nadzora in usmerjanja različnih informacijsko podprtih poslovnih in podpornih funkcij v Alcloudu pridobite vzvode, s katerimi zmanjšate možnosti za nastanek problemov, mnogokrat še celo preden se pojavijo.

Koristi in prednosti

Zaradi vedno novih pritiskov pri racionalizaciji poslovanja je smiselno, da obvladujete operativna tveganja in posledično zmanjšate stroške. V Alcloudu so vam na voljo storitve, s katerimi zmanjšate možnosti za nastanek izgub:

  • nevtraliziranje posledic, ki izvirajo iz neustreznega ali neuspešnega izvajanja notranjih postopkov in procesov;
  • odprava možnosti za napake ljudi, v tehničnih sistemih in zaradi zunanjih vzrokov;
  • pravočasni podatki in kakovostne informacije za kontroling, strateške funkcije in organizacijo.

Z uporabo teh storitev pri tekočem poslovanju omilite zaostrovanje pogojev pri poslovanju in se hitreje odzovete na nova tveganja. Prek storitev v Alcloudu lažje dosegate načrtovano donosnost, še posebej v času, ko poslovna uspešnost ni več odvisna le od lastne učinkovitosti in produktivnosti podjetja, temveč nanjo vse bolj vplivajo drugi dejavniki, na primer mednarodni finančni trgi, plačilna sposobnost in zakonodajni okviri.

Prilagodljivost glede na temeljno dejavnost

Vsaka organizacija se srečuje z drugačnimi tveganji, ki so posledica preteklih odločitev in trenutnih razmer pri poslovanju. Storitve za upravljanje s tveganji v Alcloudu temeljijo na uporabi dovršenega referenčnega modela, s pomočjo katerega Alcadovi strokovnjaki hitro pripravijo rešitev za vaše poslovne zahteve. Visoka usposobljenost ekipe za integracijo aplikacij vam ob tem omogoči, da premagate tehnične meje med sistemi ter procese in podatke povežete v obvladljivo celoto.

 

Stik

Prodajno osebje Alclouda je vedno pripravljeno, da z njim delite svoje probleme. Ob tem se vsakodnevno trudi, da vam hitro posreduje odgovore na še tako zahtevna poslovna vprašanja.

Telefon: 02 805 56 55
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Facebook - Twitter - LinkedIn

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information