Elektronsko poslovanje

Z zakonsko skladnim e-poslovanjem Alcloud v novo dimenzijo poslovne učinkovitosti in konkurenčnosti – znižate stroške, izboljšate poslovne procese, zmanjšate tveganja in povečate odzivnost na spremembe v poslovnem okolju.

Zakonsko skladno e-poslovanje v Alcloudu predstavlja inovativen način poslovanja, ki temelji na:

  • interaktivnih informacijah in hitro dostopni dokumentaciji;
  • upravljivih in revizijsko sledljivih elektronskih delovnih postopkih;
  • povezovanju z drugimi informacijskimi sistemi v podjetju ter pri poslovnih partnerjih;
  • poslovnih poročilih in analizah;
  • usklajenosti z nacionalno in evropsko zakonodajo (ZDDV-1G, ZVDAGA in ZEPEP).

Storitve zakonsko skladnega e-poslovanja omogočajo uvedbo e-poslovanja oziroma brezpapirnega poslovanja tako v interne poslovne procese kot pri poslovanju s poslovnimi partnerji.

Celovita rešitev na enem mestu

Procesni dokumentni sistem. Storitev podpira celoten elektronski proces vodenja nabavne dokumentacije in upravljanja s stroški. Omogoča zajem in vodenje celotne prejete in oddane papirne in elektronske dokumentacije, vodenje naročil dobaviteljem, obvladovanje pogodb ter odobravanje prejetih računov s pripravo na knjiženje. Podpira procesno zagotavljanje zakonske skladnosti e-poslovanja, kot ga opredeljuje ZDDV-1G.

Akreditirana varna hramba. Storitev je povezana s procesnim dokumentnim sistemom in zagotavlja dolgoročno varno hrambo celotne elektronske poslovne dokumentacije (pogodbe, naročilnice, dobavnice, prejeti računi …) v skladu z ZVDAGA. Vključuje posredovanje ter začasno hrambo izdanih elektronskih računov v varne elektronske predale kupcev – v skladu z ZEPEP in ZVDAGA.  

Elektronska izmenjava dokumentov. Storitev je namenjena izmenjavi nabavnih dokumentov med poslovnimi partnerji ter integraciji procesnega dokumentnega sistema in arhivskega sistema z različnimi poslovnimi informacijskimi sistemi. Storitev je skladna z ZEPEP.

Poslovna poročila in analitika. Storitev je namenjena podpori pri poslovnem odločanju pri nabavi ter upravljanju s stroški. Poenostavlja izdelavo poslovnih poročil in podrobnih analiz za potrebe strateškega in operativnega odločanja, upravljanja finančnega toka in nadzora nad poslovanjem.  


*SAP, Baan/Infor LN, Microsoft Dynamics Navision/AX, Oracle EBS, AS400, Perftech Largo, Datalab Pantheon ...

 

Stik

Prodajno osebje Alclouda je vedno pripravljeno, da z njim delite svoje probleme. Ob tem se vsakodnevno trudi, da vam hitro posreduje odgovore na še tako zahtevna poslovna vprašanja.

Telefon: 02 805 56 55
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Facebook - Twitter - LinkedIn

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information