Mobilno poslovno poročanje

Novi poslovni modeli spreminjajo način, čas in lokacijo izvajanja poslovnih dejavnosti. Poslovanje ob tem zahteva stalen dostop do pomembnih podatkov za odločanje.

Poslovanje je vedno manj omejeno na urejene pisarne in sejne sobe. Za pridobivanje poslov v globalni ekonomiji, ob vedno večji konkurenci na lokalnih tržiščih, se zahteva večja prisotnost pri potencialnih in že pridobljenih strankah - doma in v svetu.

Prava poslovna vrednost mobilnih poslovnih poročil

Storitve za mobilno poslovno odločanje v Alcloudu vas v vsakem trenutku oskrbijo z ažurnimi podatki iz poslovanja. So tako priročne, da vam bo njihova uporaba takoj prešla v navado:

  • s svojo najbolj priljubljeno mobilno napravo takoj dostopate do poročil in izvajate analize, ne glede na to, kje ste;
  • vedno imate na voljo zadnja veljavna poročila - vse spremembe se izvajajo v ozadju;
  • popolna usklajenost podatkov v osrednjem sistemu in v mobilnih poročilih;
  • enostavno dodajanje novih periodičnih poročil ter poročil na zahtevo (ad hoc);
  • prilagojena oblika informacij, glede na zmožnosti naprav in uporabniške zahteve;
  • transparentna naročnina - obračunavanje glede na število poročil in uporabnikov.

Na mobilna poslovna poročila se lahko zanesete, ko pripravljate poslovne strategije, določate operativne cilje za doseganje tekočih načrtov, iščete potenciale za optimiziranje poslovanja, ko prilagajate ponudbe in sklepate posle z novimi kupci ali se pogajate z dobavitelji za ugodnejše nakupne pogoje.

Prilagojeno vašemu mobilnemu stilu

Mobilna poročila uporabljate ne glede na tip naprave. Organizacija in videz poročil se samodejno prilagajata lastnostim naprave, zato je uporaba enostavna ter intuitivna - brez dolgotrajnega izbiranja in nepotrebnega drsenja. Aktivna poročila so vam na voljo celo v primeru, ko nimate internetne povezave.

Varni podatki

Glede varnosti podatkov ste lahko brez skrbi, saj jih Alcloud ščiti vsaj tako skrbno, kot zanje skrbijo v vašem poslovnem omrežju. Ne glede na to, ali ­uporabljate aktivna poročila, shranjena v vaši mobilni napravi, ali ko dostopate do dinamičnih poročil prek medmrežja, je varnost vedno na najvišji ravni. Varno uporabo in zaščito pred zlorabo poslovnih informacij zagotavljajo sistem uporabniških imen in gesel, šifriranje podatkov v napravi ter šifrirana izmenjava informacij med napravo in osrednjim sistemom.

 

 

Stik

Prodajno osebje Alclouda je vedno pripravljeno, da z njim delite svoje probleme. Ob tem se vsakodnevno trudi, da vam hitro posreduje odgovore na še tako zahtevna poslovna vprašanja.

Telefon: 02 805 56 55
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Facebook - Twitter - LinkedIn

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information