Pravno obvestilo - pravila uporabe

Zadnja sprememba: 5. aprila 2013

Uporaba vsebin in interaktivnih storitev na spletnih straneh www.alcad.si in www.alcloud.si je dovoljena. Morebitne zlorabe s pomočjo posebne programske opreme in druge zlorabe so prepovedane. Zloraba je kakršno koli dejanje, katerega namen ali učinek je povzročanje škode podjetju Alcad d.o.o. ali kaki drugi pravni oziroma fizični osebi. Podjetje Alcad d.o.o. oceni zlorabe podatkov in storitev na spletnih straneh www.alcad.si in www.alcloud.si po lastni presoji in si v zvezi s tem pridržuje vse pravice. Zlorabe spletnih strani www.alcad.si in www.alcloud.si. podjetje Alcad d.o.o. sankcionira po lastni presoji. Omenjena pravila veljajo za vse spletne strani www.alcad.si in www.alcloud.si v celoti, razen tam, kjer to ni posebej navedeno.

Izjava o avtorskih pravicah

Vsebine, objavljene na vseh spletnih straneh www.alcad.si in www.alcloud.si, so last podjetja Alcad d.o.o., razen v primeru, če to ni posebej navedeno. Vsebina strani je avtorsko zaščitena po Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP - UL RS 21/95). Vsebin s spletnih strani www.alcad.si in www.alcloud.si se ne sme kopirati, razmnoževati ali na kakršen koli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja podjetja Alcad d.o.o. Objava vsebin s spletnih strani www.alcad.si in www.alcloud.si na drugih spletnih mestih, brez vnaprejšnjega dovoljenja podjetja Alcad d.o.o. delno ali v celoti, ni dovoljena.

Podjetje Alcad d.o.o., ni odgovorno za občasno nedelovanje strani. Prav tako podjetje Alcad d.o.o. ni odgovorno za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Spremembe tega dokumenta

Podjetje Alcad d.o.o., si pridržuje pravico o posodabljanju pravil uporabe brez vnaprejšnjega obvestila uporabnikom spletnih strani www.alcad.si in www.alcloud.si. Datum zadnje spremembe vsebine je naveden na začetku tega dokumenta.

Copyright © 2013 Alcad d.o.o. Vse pravice pridržane.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information