Vrhunske rešitve in storitve vodilnih na tržišču

V Alcloudu so vam kot storitve na voljo informacijske rešitve, ki so vodilne v svojih tržnih segmentih.

Kakovost storitev v Alcloudu odlikuje uporaba vodilnih tehnologij, zasnovanih za uresničevanje visokih zahtev največjih poslovnih okolij.

Podjetje Alcad zagotavlja kakovostno delovanje teh rešitev in storitev v Alcloudu in prek tvornega partnerstva ustvarja sinergijo najvišjih kompetenc na vseh segmentih oblačnih storitev. Rezultat je vrhunsko delovanje tehnološko in procesno najbolj dovršenih poslovnih informacijskih storitev in rešitev v Alcloudu.

Pokličite nas na številko 02 80 55 655!

 

 


Ponudniki rešitev in storitev

Genis d. o. o.

Genis d. o. o. je pionir e-poslovanja v podjetjih. Njegove informacijske rešitve uporablja že več kot dvajset odstotkov največjih slovenskih podjetij. Podjetje s svojimi najboljšimi praksami postavlja standarde e-poslovanja v nabavnem procesu.

www.genis.siZZI d. o. o.

ZZI d. o. o. je vodilni ponudnik storitev za e-poslovanje, z dolgoletnimi izkušnjami pri računalništvu v oblaku. Podjetje zagotavlja akreditirane storitve varne hrambe e-dokumentov eHramba.si in storitev ZZInet za e-poslovanje med podjetji (B2B) ter med podjetji in javnimi ustanovami (B2G).

www.zzi.si 


Tehnološki partnerji

IBM

IBM je med vodilnimi pri razvoju in proizvodnji najnaprednejših informacijskih tehnologij, vključno z računalniškimi sistemi, programsko opremo, omrežji, hranjenjem podatkov in mikroelektroniko. To napredno tehnologijo spreminjajo v vrednost za stranke prek profesionalnih rešitev in podpore uporabnikom.

www.ibm.si

Stik

Prodajno osebje Alclouda je vedno pripravljeno, da z njim delite svoje probleme. Ob tem se vsakodnevno trudi, da vam hitro posreduje odgovore na še tako zahtevna poslovna vprašanja.

Telefon: 02 805 56 55
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Facebook - Twitter - LinkedIn

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information