Poslovna poročila in analize

Poslovno okolje narekuje hitro odzivanje na priložnosti in spremembe. Za odločitve ni več dovolj občutek. Podprte morajo biti s pravočasnimi informacijami.

Ker veliko podjetij zaradi pomanjkanja finančnih sredstev ter slabega poznavanja tehnologij ne more izkoristiti prednosti sodobnih rešitev za podporo pri odločanju, smo v Alcadu oblikovali cenovno ugodne in uporabnikom prijazne storitve za izdelavo poslovnih poročil in analiz.

Najkrajša pot do kredibilnih poslovnih poročil

Storitve poslovnega poročanja v Alcloudu vas opremijo s ključnimi viri in kompetencami, potrebnimi za kredibilne odločevalske informacije. Z uporabo storitev za poslovno poročanje v Alcloudu na cenovno ugoden način dobite:

  • odzivne strokovnjake – ti vedno pravočasno zagotovijo poročila in analize, potrebne za uspešno vodenje in sprejemanje vsakodnevnih in strateških poslovnih odločitev;
  • možnost samostojnega dela s poročili in svobodo pri rabi podatkov, saj je uporaba poslovnih poročil v Alcloudu tako enostavna, da jo hitro usvojite;
  • popoln nadzor nad uporabo podatkov, kar zagotavlja, da na enem mestu upravljate z uporabniškimi pravicami in podatki za dostop ter sledite rabi poslovnih poročil, izdelavi analiz in pregledovanju podatkov;
  • dinamična poslovna poročila enostavno posredujete glede na organizacijska pravila in po različnih komunikacijskih kanalih (splet, e-pošta).
 Enostavna in varna uporaba

Storitve za poslovno poročanje v Alcloudu ne zahtevajo dodatnih posegov v vaš informacijski sistem. Povezujejo se z različnimi viri podatkov, na primer z zbirkami podatkov poslovnega informacijskega sistema, nišnimi aplikacijami in spletnimi storitvami, podatkovnimi skladišči, podatkovnimi kockami in celo s podatki iz excelovih tabel. Poročanje v Alcloudu uporablja zaupanja vredne varnostne mehanizme, ki odpravljajo tveganja glede zlorab, poškodovanja ali uničenja matičnih podatkov.

Celovita storitev in profesionalna podpora

V kolikor nimate časa za pripravo zahtevnejših pregledov ali analiz, vam na pomoč priskočijo Alcadovi izkušeni strokovnjaki za poslovno obveščanje. Če vaši viri podatkov ne ustrezajo temeljnim tehnološkim in vsebinskim zahtevam sistema za poslovno poročanje, poskrbijo tudi za izvedbo podatkovnega skladišča, vključno s ­podatkovnim modeliranjem, pripravo rešitev za črpanje in prečiščevanje podatkov ter sistemom za upravljanje s kakovostjo podatkov.

 

Stik

Prodajno osebje Alclouda je vedno pripravljeno, da z njim delite svoje probleme. Ob tem se vsakodnevno trudi, da vam hitro posreduje odgovore na še tako zahtevna poslovna vprašanja.

Telefon: 02 805 56 55
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Facebook - Twitter - LinkedIn

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information