Certifikat Excellent SME Slovenia

Gospodarska zbornica Slovenije je po uspešni evalvaciji podjetju Alcad izdala spletni certifikat Excellent SME Slovenia.

 

Podjetje Alcad je spletni certifikat pridobilo na osnovi evalvacije in bonitetnega poročila, ki so ga izdelali v mednarodni družbi Coface. Spletni certifikat, ki je viden v obliki pečata na spletni strani, se izdaja na povabilo in po vnaprejšnjem naročilu evalvacije, kar poteka prek GZS. Pridobijo ga lahko podjetja z bonitetno oceno najmanj 6 in z uspešno opravljeno evalvacijo. Za ohranjanje certifikata bonitetna hiša Codax Slovenia izvaja redni monitoring, v sklopu katerega opravlja spremljanje ključnih kazalnikov poslovanja.

Spletni certifikat Excellent SME Slovenia je podprt z varnostno tehnologijo SafeSigned, ki zagotavlja zaupanja vredno pojavnost certifikata ter hkrati varno povezuje spletni pečat s spletno stranjo, na kateri se nahaja bonitetna ocena. V podjetju Alcad so poleg spletnega certifikata pridobili tudi QR kodo Excellent SME Slovenia. Ta omogoča dostop do bonitetne informacije podjetja z mobilnimi napravami, kot so tablični računalniki in mobilni telefoni, preko tiskanih gradiv.

Stik za medije

Telefon: 02 805 56 55
 
Facebook - Twitter - LinkedIn

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information