Politika kakovosti

Dejavnost naše družbe je usmerjena v ponujanje kakovostnih izdelkov in storitev informacijske tehnologije našim uporabnikom.

Prav uporabniki so naše največje premoženje, zato si prizadevamo z njimi vzpostavljati dolgoročna zavezništva tako, da skupaj načrtujemo dolgoročne usmeritve. Kakovostne proizvode in storitve ponujamo po konkurenčnih cenah in dogovorjenih rokih. Pri tem smo se pripravljeni prilagoditi potrebam odjemalcev in skupaj z njimi načrtovati takšne rešitve, ki ustrezajo njihovim posebnim zahtevam. Stalno izboljšujemo procese in orodja ter uporabljamo najnovejša dognanja na področju informacijske tehnologije.

Spodbujamo timski način dela, hkrati pa inovativnost vsakega posameznika. S skupinskim delom gradimo na sinergiji in multidisciplinarnih znanjih. Usvajanje novih znanj skozi vse življenjsko izobraževanje je ključna usmeritev družbe in vseh zaposlenih. Zato intenzivno usposabljamo zaposlene in vključujemo zunanje strokovnjake. S tem zagotavljamo visoko pripravljenost človeških virov pri izvajanju zahtevnih projektov.

Registrirana znamka ALCAD

Urad republike Slovenije za intelektualno lastnino je izdal odločbo o registraciji znamke št. Z-200370870 za znamko ALCAD.


Stik

Prodajno osebje Alclouda je vedno pripravljeno, da z njim delite svoje probleme. Ob tem se vsakodnevno trudi, da vam hitro posreduje odgovore na še tako zahtevna poslovna vprašanja.

Telefon: 02 805 56 55
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Facebook - Twitter - LinkedIn

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information