Računalniški oblak Alcloud nad Hamburgom

Alcad je na 7. evropski IT tehnični univerzi, glavnem evropskem strokovnem srečanju uporabnikov operacijskih sistemov z/VSE, z/VM in Linux on System z na osrednjih strežnikih  IBM, predstavil svojo pot do storitev računalništva v oblaku Alcloud.

 

Dosežke podjetja je v Hamburgu osvetlil Oskar Lang, direktor razvoja v Alcadu. Predstavil je potek Alcadovega razvoja vzporedno s časovnico od prve konference, ko je predaval o rešitvi za upravljanje s tveganji na tehnologijah IBM SOA, do zadnje konference, ki je bila posvečena povezavi najbolj zmogljivih osrednjih strežnikov z mobilnimi napravami. Na srečanju se je v treh dneh zvrstilo kar 36 strokovnih predavanj, delavnic ter predstavitev dobrih praks, ki so potrdile prednosti osrednjih strežniških tehnologij pri izgradnji učinkovitih poslovnih rešitev in storitev.

»V zadnjih letih smo model naših storitev v skladu s svetovnimi trendi uspešno prenesli v računalniški oblak Alcloud, ki izkorišča vse potenciale IBM-ovih tehnologij za sodobna podatkovna središča,« je poudaril Oskar Lang.

V podjetju Alcad že več kot 18 let izvajajo zunanje storitve IT z uporabo tehnologij IBM. Podjetje svojo visoko usposobljenost za osrednje strežniške tehnologije IBM System z dokazuje kot IBM Premier Partner, hkrati pa je njegova referenčna stranka za osrednje strežnike ter uporabo arhitekture IBM SOA.

Alcad je na tehnologiji osrednjih strežnikov IBM System z, pod blagovno znamko Alcloud, ponudil zaokrožen nabor vseh ravni storitev računalništva v oblaku, od temeljnih infrastrukturnih storitev, do naprednih aplikativnih storitev, kot je mobilno poslovno odločanje.

Stik za medije

Telefon: 02 805 56 55
 
Facebook - Twitter - LinkedIn

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information