Nagrada IBM Solution Excellence letos Alcadu in Genisu

Podjetji sta nagrado osvojili za sodelovanje pri rešitvi za zakonsko skladno elektronsko poslovanje v računalniškem oblaku, ki končni stranki omogoča celovito brezpapirno poslovanje.

 

Na letošnjem IBM-ovemu partnerskem srečanju sta „Nagrado za najboljšo rešitev“ (IBM Solution Excellence 2012) prejela dva IBM-ova poslovna partnerja, podjetji Alcad in Genis. Kot so obrazložili pri IBM Slovenija sta podjetji nagrado osvojili za sodelovanje pri rešitvi za zakonsko skladno elektronsko poslovanje v računalniškem oblaku, ki končni stranki omogoča celovito brezpapirno poslovanje tako v internih poslovnih procesih kot tudi med poslovnimi partnerji. Gre za informacijsko rešitev e-Računi® 3.0 WAS, ki je zasnovana na tehnologijah IBM WebSphere in IBM DB2. Rešitev deluje v računalniškem oblaku Alcloud, ki ga v celoti poganjajo tehnologije IBM.

Ta partnerska rešitev v računalniškem oblaku in z IBM-ovo tehnologijo slovenskim podjetjem omogoča, da v nabavnem procesu ustvarijo prihranke in znižajo stroške poslovanja. e-Računi® 3.0 WAS Alcloud podjetjem prek celovite elektronske izvedbe procesov omogočajo poslovne izboljšave, ki temeljijo na optimizaciji, standardizaciji in avtomatizaciji postopkov brezpapirnega poslovanja.

Alcad je poleg rešitve e-Računi® 3.0 WAS v svojem računalniškem oblaku že ponudil tudi rešitve za poslovno obveščanje, mobilna poslovna poročila, upravljanje s tveganji in napredno obdelavo podatkov, ki temeljijo na tehnologijah IBM Cognos in IBM SPSS.

Stik za medije

Telefon: 02 805 56 55
 
Facebook - Twitter - LinkedIn

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information