Mobilno poslovno odločanje premika meje poslovanja

Alcad je na srečanju Genisvet 2012 predstavil storitve za mobilno poslovno odločanje, ki so na voljo v računalniškem oblaku Alcloud.

 

LJUBLJANA, 27. 11. 2012 - Alcad je na partnerskem srečanju „Genisvet 2012: Mobilnost premika meje poslovanja“ predstavil storitve za mobilno poslovno odločanje, ki so na voljo v računalniškem oblaku Alcloud. Mobilno poslovno odločanje je glede na ugotovitve srečanja v Sloveniji ena najbolj aktualnih oblačnih storitev, kar potrjuje, da so zahteve slovenskih poslovnih uporabnikov v koraku s svetovnimi trendi.

Po Gartnerjevih napovedih naj bi skoraj tretjina podjetij načrtovala uvedbo informacijskih rešitev za poslovno odločanje v oblaku, v roku enega leta pa naj bi vsaj ena tretjina uporabnikov koristila zmožnosti za podporo pri odločanju prek mobilnih naprav. Sara Hmelak je predstavila mobilno poročanje pri prodaji ter koristi, ki jih prek stalne dostopnosti informacij za odločanje na mobilnih napravah zagotavljajo aktivna poročila. Na dogodku so bile poleg mobilnega poslovnega odločanja predstavljene tudi infrastrukturne rešitve za mobilno delovanje klasičnih poslovnih aplikacij, kot je poslovni informacijski sistem, mobilno izvajanje postopkov e-poslovanja in rešitve za mobilno prodajo finančnih storitev.

Stik za medije

Telefon: 02 805 56 55
 
Facebook - Twitter - LinkedIn

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information