Genis e-Računi® 3.0 WAS kot oblačna storitev Alcloud

Podjetji Alcad in Genis bosta ponudili uveljavljeno informacijsko rešitev za elektronsko poslovanje e-Računi® kot storitev v računalniškem oblaku Alcloud.

 

SLOVENSKA BISTRICA, KRANJ,  14. 9. 2012 – Slovenska ponudba oblačnih storitev je bogatejša za novo vrhunsko poslovno rešitev. Podjetji Genis, vodilni slovenski proizvajalec informacijskih rešitev za elektronsko poslovanje v velikih podjetjih in javni upravi, ter Alcad, vodilni ponudnik poslovnih informacijskih storitev in rešitev, sta sklenili strateški dogovor, v okviru katerega bosta podjetjem in ustanovam v javnem sektorju ponudila oblačno storitev elektronskega poslovanja v nabavnem procesu. Gre za storitveno izvedbo nove Genisove informacijske rešitve e-Računi® 3.0 WAS, ki poleg celovitih funkcionalnosti, poznanih iz standardne različice e-Računi® 3.0 zagotavlja tudi funkcionalnosti elektronske pisarne za obvladovanje ostalih dokumentov, ki nastajajo pri nabavi, na primer naročilnic, dobavnic, prevzemnic, kontrolnih listov, CMR dokumentacija, ter upravljanje s pogodbami. Alcad bo pri oblačnem izvajanju e-Računi® 3.0 WAS zagotavljal infrastrukturne storitve za visoko razpoložljivost, medtem ko bo Genis zagotavljal vzdrževanje in nadaljnji razvoj aplikacijskega dela ter storitve uvedbe, integracije s sistemi ERP, izobraževanja in vsebinske uporabniške podpore.

„V Genisu smo zelo zadovoljni, da smo pridobili visoko usposobljenega in zaupanja vrednega partnerja za oblačno izvajanje informacijske rešitve e-Računi® 3.0 WAS,“ je povedal Stane Štefančič, predsednik uprave Genisa. Kot pravi Štefančič, bodo prek oblačnega izvajanja e-Računov povečali dostopnost svojih najboljših praks z vidika poslovnega modela in tehnološke neodvisnosti, kar bo podjetjem v času recesije omogočalo enostavnejšo in hitrejšo uvedbo ter manjša finančna tveganja. „Genisova odločitev, da bo v Alcloudu ponudil eno najbolj prepoznavnih slovenskih blagovnih znamk za elektronsko poslovanje e-Računi®, pomeni za podjetje Alcad potrditev, da smo pravilno zasnovali našo strategijo oblačnih storitev ter da nas partnerji in končni uporabniki prepoznavajo kot kredibilnega partnerja,“ pa je ob tem dejal Branko Hmelak, direktor Alcada.

Po načrtih bosta podjetji uporabnikom zagotovili, da bodo z oblačno izvedenko e-Računi® 3.0 WAS pričeli elektronsko poslovati že v začetku novega poslovnega leta. Storitev bo omogočala tudi povezovanje z različnimi drugimi poslovnimi aplikacijami, kot so lokalni ali oblačni poslovni informacijski sistemi (SAP, Baan/Infor, Microsoft Dynamics, Oracle EBS, ...) ter s storitvami elektronske izmenjave dokumentov in varne dolgoročne hrambe.

Stik za medije

Telefon: 02 805 56 55
 
Facebook - Twitter - LinkedIn

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information