Podpora odločitvam na vsakem koraku

Alcad je na osrednjem poslovnem srečanju podjetja IBM Slovenija "Ključ do rešitev" predstavil sodoben sistem za mobilno poslovno odločanje in mobilno poslovanje v oblaku, ki temelji na tehnologijah IBM Cognos ter IBM Worklight.

 

Računalniški oblak Alcloud kot edini v Sloveniji in v regiji zagotavlja vse ravni storitev za mobilno poslovno odločanje. Obiskovalci IBM-ovega poslovnega srečanja so spoznali, kako odločevalcem v podjetju na najbolj enostaven način zagotoviti dovršen poročevalski in analitični sistem, ki je stalno na voljo na mobilnih napravah. Storitve v Alcloudu namreč segajo od razvoja mobilnih aplikacij za podporo odločanju in drugih poslovnih področij do infrastrukture za delovanje teh aplikacij, njihovo razpečevanje na mobilne naprave in vzdrževanje.

Celoten nabor storitev temelji na vodilnih tehnologijah IBM, kar zagotavlja najvišjo raven varnosti, razpoložljivosti, prilagodljivosti, razširljivosti in robustnosti. Predstavljene storitve za podporo mobilnemu poslovanju temeljijo na tehnologijah IBM Cognos za poslovno obveščanje in IBM Worklight za razvoj, delovanje, distribucijo in upravljanje mobilnih aplikacij. V Alcloudu naročniki poleg storitev na ključ lahko najamejo posamezne gradnike rešitve, na primer razvoj aplikacij, programske licence, okolje za delovanje aplikacij, ali pa samo preizkusijo poslovni model in tehnologije, ki so jim na voljo.

Podjetje Alcad je v računalniškem oblaku Alcloud poleg storitev za mobilno poslovno odločanje že ponudilo mobilne aplikacije za podporo pri prodaji in nabavi.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information