Alcad ohranja poslovno odličnost

Gospodarska zbornica Slovenije je podjetju Alcad podaljšala certifikat Excellent SME Slovenia.

 

Podjetje Alcad je že drugič prejelo spletni certifikat Excellent SME Slovenia, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije na podlagi evalvacije in bonitetnega poročila mednarodne bonitetne družbe Coface. »V podjetju Alcad smo ponosni, da smo v zadnjem letu kljub splošnemu upadu dejavnosti poslovali uspešno. Podaljšanje certifikata za poslovno odličnost, nam pomeni potrditev dobrega dela in pravilnost naših dosedanjih poslovnih odločitev, predvsem glede razvoja storitev računalništva v oblaku Alcloud,« je povedala Mateja Polanc, vodja trženja in prodaje v podjetju Alcad. Za podaljšanje certifikata je zahtevana minimalna bonitetna ocena 6 ter doseganje ključnih kazalnikov poslovanja, ki jih v okviru rednega monitoringa spremlja bonitetna hiša Codax Slovenia.

Spletni certifikat Excellent SME Slovenia je podprt z varnostno tehnologijo SafeSigned, ki zagotavlja zaupanja vredno pojavnost certifikata ter hkrati varno povezuje spletni pečat s spletno stranjo, na kateri se nahaja bonitetna ocena. V podjetju Alcad so poleg spletnega certifikata pridobili tudi povezovalno kodo, ki omogoča hiter dostop do bonitetne informacije podjetja z mobilnimi napravami.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information