ALCAD s podjetnikom leta

 

Branko Hmelak, direktor Alcada, je postal podjetnik leta po izboru tednika Panorama.

 

 SLOVENSKA BISTRICA, 25. 11. 2013 – Informacijska podjetja postajajo vse boljprepoznavna kot tvorci poslovnih izboljšav in povečevanja dodane vrednosti. Njihove uspehe in  vlogo v gospodarstvu potrjujejo priznanja na nacionalni in lokalni ravni. Branko Hmelak, direktor podjetja Alcad, je letošnjemu nizu priznanj tako dodal še naziv podjetnik leta po izboru tednika Panorama. Gre za regionalni izbor, v katerem tednik izbira najboljše gospodarstvenike občin Slovenska Bistrica, Makole, Oplotnica in Poljčane. Poleg Branka Hmelaka je žirija izmed 25 nominiranih gospodarstvenikov izbrala še direktorja leta, ta naziv je pripadel Jerneju Čoklu iz Impola, ter obrtnika leta, Franca Gajška.

»Priznanje podjetnik leta mi veliko pomeni, saj gre za priznanje iz domačega okolja. Po drugi strani pa pomeni potrditev naporov za celotno ekipo Alcada, ki smo jih zadnja leta vlagali v storitveno organizacijo ter računalništvo v oblaku,« je povedal Branko Hmelak, direktor podjetja Alcad.

Branko Hmelak je bil letos med dobitniki tudi nacionalnega priznanja za inovativnost, ki ga podeljuje Gospodarska zbornice Slovenije, in sicer za inovacijo na področju e-poslovanja v računalniškem oblaku Alcloud, ter ugledno priznanje podjetja IBM za odličnost pri poslovnih rešitvah.

»V podjetju Alcad veliko pozornosti posvečamo razvoju in izboljšavam, kar nam zagotavlja poslovno stabilnost in konkurenčnost. Tako smo naše dolgoletne izkušnje s področja zunanjih storitev informacijskih tehnologij uspešno kronali z lastno blagovno znamko Alcloud za storitve računalništva v oblaku, s katero lahko nastopamo na globalnem trgu,« je še povedal Hmelak.

Podjetje uspešno posluje že 18 let, v tem času pa se je potrdilo kot eno vodilnih storitvenih podjetij za razvoj in vzdrževanje informacijskih sistemov v velikih podjetjih in finančnih ustanovah. Svoje dobre prakse iz velikih sistemov danes prenaša na ponudbo informacijskih storitve v oblaku. S tem podjetjem različnih velikosti in dejavnosti ter drugim organizacijam omogoča ustvarjanje znatnih finančnih učinkov, izboljšanje produktivnosti in konkurenčnosti.

O nas

Trudimo se, da vam zagotavljamo informacijske storitve, s katerimi postane vaše poslovanje bolj učinkovito in prijazno do vaših partnerjev in zaposlenih. Več...

Stik

Alcad d.o.o.
Mroževa ulica 5
SI-2310 Slovenska Bistrica

Telefon: + 386 2 8055 655
Faks: + 386 2 8055 665
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Okrožnica

Prijava na Alcadovo četrtletno okrožnico. Vnesite svoj e-poštni naslov.

Povežite se z nami

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v Alcadu.

Uporabniki

Povezave za obstoječe naročnike storitev podjetja Alcad.


Prijava

e-Pošta

Podpora

Spletna stran uporablja piškotke. Ti omogočajo boljše delovanje strani in poenostavljajo njeno uporabo. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information